Gwen Stefani : Hollaback Girl

Singlet · Stara.fi

Gwen Stefanin tuorein sinkku Hollaback Girl alkaa tylsästi, mutta pian taustalle tulee kaunis kitarasoundi, joka viipyy tosin vain hetken. Biisin biitti on ehkä maailman tylsimpiä, mutta yllättäen kokonaisuus toimii mukavasti, kunhan biitin päällä on tarpeeksi tavaraa.

Säkeistöissä mukana on vain Gwen Stefanin vokaalit ja taustalla monotoninen biitti. Kertosäkeestä taas löytyy vaihtelevasti synasoundeja ja kitaraa. Melodiat ovat raikkaan leppoisia. Lisäksi biisin taustalta löytyy otteita mm. Queenin Another Bites The Dust -hitistä. Tämä kappale on ainakin tyylillisesti uniikkia tavaraa. Tuottajana onkin toiminut Neptunes-kaksikko.

Biisistä tulee väkisinkin mieleen cheerleadereiden esitykset, eli energiaa löytyy monotonisuudesta huolimatta. Tässä on potentiaalinen kesähitti, joka on noin sata kertaa omaperäisempi kuin neitokaisen ja Even edellinen renkutus Rich Girl.

Pisteet 4/5