Schnappi : Das Kleine Krokodil

Singlet · Stara.fi

Saksassa järjettömän suuren suosion saanut lastenlaulu, Schnappi : Das Kleine Krokodil, julkaistaan vihdoin Suomessakin. Kappale nousee todennäköisesti Suomessakin kesän soitetuimpien kappaleiden joukkoon, eli jatkaa Ellan ja Aleksin linjoilla.

Puolivahingossa syntynyt kappale nousi megasuosioon internetin kautta. Nyt kappale on ollut Saksan listaykkösenä jo 10 viikkoa ja sinkkua on myyty yli miljoona kappaletta pelkästään Saksassa.

Kappale on lastenlaulu, jonka laulaa 5-vuotias Joy Gruttmannin. Schnappi päätyi levytykseksi tytön omasta tahdosta. Joyn täti, paljon lastenmusiikkia säveltänyt Iris Gruttmann taipui sinnikkään tytön pyyntöön tehdä hänelle oma biisi.

Biisin voima piilee hauskassa kertosäkeessä, jonka melodia on tarttuva kuin kärpäspaperi. Kappale tulee jakamaan ihmiset sen vihaajiin ja rakastajiin. Sinkulla on luonnollisesti mukana iso kasa erilaisia dance-remiksejä klubikäyttöön.

Pisteet 3/5