Jennifer Lopez : Rebirth

Albumit · Stara.fi

Jennifer Lopez on ollut viime aikoina paljon esillä siviili-elämänsä puolella. Samalla hänen tuorein albuminsa Rebirth on jäänyt hieman varjoon. Toisaalta täytyy myöntää, että albumi ei olekaan ihan edellisten J.Lo -levyjen vertainen hittipaketti.

Levyn ensimmäinen sinkkulohkaisu on ollut sen ainoa hitti tähän mennessä. Get Right -viisun tuloa siivitti myös kohu biisivarkaudesta, kun sama kappale tehtiin ensin Usherille, mutta se päätyikin hieman eri muodossa Lopezin levylle. Kappaleena tuo on kuitenkin selvä hitti, joka onkin levyn paras raita.

Lopezin soundi tuntuu hieman aikuistuneen tällä levyllä. Myös Fat Joen feattaama Hold You Down on aiempaa ”tummempaa” Lopezia; slovarin ja r&b-raidan välimuoto. Uuden levyn aikuisempi Jennifer tuo varmasti hänelle uusia faneja, mutta soundin energisyys on samalla jäänyt pois.

Levy ei kopiosuojauksen takia toimi PC-tietokoneissa eikä iTunesissa.

Pisteet 2/5