Kelly Osbourne vaihtoi kasaripoppiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen julkkisperheen tytär Kelly julkaisee uuden Sleeping In The Nothing -albuminsa vielä tämän kuun aikana. Popparin soundi on muuttunut kakkoslevyllä aiempaa enemmän ”eurooppalaiseksi” ja lyriikoiden aiheet aiempaa synkemmiksi. Muutoksen takana on 4 Non Blondes -yhtyeen ex-jäsen, tuottaja Linda Perry.

Soundimaailmaltaan levy yllätti Stara.fi:n toimituksen täysin. Raskaampi pop/rock on nyt muuttunut 80-luvun dancepopiksi. Jotain osviittaa uudesta tyylistä kertoo se, että esikuvina ovat olleet mm. Depeche Mode ja Pet Shop Boys. Myös melodiat ovat edellistä levyä koukuttavammat. Kellyn itsensä mukaan tyyli muuttui ”puoli vahingossa”.

Tuottaja Perry on tehnyt aiemmin yhteistyötä lukuisten tunnettujen starojen kanssa. Hänen työstämiä levyjä ovat julkaisseet mm. Christina Aguilera, Gwen Stefani ja Pink. Toki levylle on antanut oman osansa myös Kelly itse. Kellyn halusta biisien aihepiirit ovat aiempaa synkemmillä vesillä.

Alustavien tietojen mukaan levyn ensimmäisenä sinkkuna tullaan julkaisemaan levyn avausraita One World. Stara.fi julkaisee koko albumin ennakkoarvostelun alkavalla viikolla.