Robyn : Be Mine

Singlet · Stara.fi

Ruotsalainen poppari Robyn julkaisi juuri uuden, omaa nimeään kantavan, albuminsa. Levyltä julkaistaan nyt sinkku Be Mine, joka kuulostaa kovasti 80-luvun tavaralta. Esikuva lienee ollut sekä soundien, että vokaalien puolella 80-luvulla menestynyt Kate Bush.

Biisi on samalla uutta ja raikasta Robynia. Taustan viulut eivät jätä arvailujen varaa. Cludbusting on tyylillisesti kovin lähellä. Tässä voi olla Robynin ensimmäinen hitti pitkään aikaan. Niitä on toki pitkälle uralle siunaantunut jo useita.

Sinkulla on mukana myös slovariversio samasta kappaleesta. Versio on kaunis, mutta slovarissa 80’s äänimaailma ei toimi yhtä hyvin kuin alkuperäisessä versiossa. Lisäksi sinkulta löytyy myös Jack U Off -kappale, joka on hauska akustinen pianoveto. Ei tosin soittokamaa.

Pisteet 4/5