The Brand New Heavies : Surrender

Singlet · Stara.fi

Soulin ja funkin veteraaniyhtye on tehnyt onnistuneen paluun. Äskettäin julkaistulta All About The Funk -albumilta julkaistaan nyt Surrender-sinkku.

Kappale on tuttuun tapaan kevyttä ja viimeiseen biittiin saakka tyylikästä fiilistelyä. Tätä kuuntelee mielellään. Nicole Russon vokaalit kuulostavat groovaavan taustan päällä hienolta. Sinkulla on mukana myös remix-osastoa. House-velho Grant Nelsonin miksaus nostaa hieman tempoa ja tekee biistä klubikelpoisen, joskin hieman tylsän. Tätä kelpaa soitella ainakin alkuiltaan.

Tyylikkäämmän tanssiremixin on tehtaillut Andrew Love Levy. Selvää tanssikamaa. Hittiä tästä kappaleesta ei saa, mutta se ei liene tarkoituskaan. Mielyttävää taustamusiikkia niin koteihin kuin ravintoloihinkin.

Pisteet 3/5