Ludacris : Number One Spot

Singlet · Stara.fi

Hiphop-tähti Ludacrisin tuorein sinkku Number One Spot elää vahvasti agentti Austin Powersin maailmassa. Biisi alkaa heti oikealla asenteella: ”Yeah, baby yeah!”. Sen jälkeen homma jatkuu samplella Quincy Jonesin Soul Bossa Nova -biisistä vuodelta 1962.

Samaa samplea käytettiin 1990-luvun alussa myös Dream Warriorsin My Definition of a Boombastic Jazz Style -hitissä. Lyriikkojen puolella mennään myös vahvasti Austin Powersin ”million zillion dollars” -teemalla.

Muilta osin Ludacrisin viisu ei ole kovinkaan kaksinen. Se, että biisiin on löytynyt cool sample, ei riitä pelastamaan muuten suhteellisen tylsää kappaletta. Varsinkaan kun taustalta ei löydy muuta kuin tuo sample. Ludacrisin riimittely kuulostaa kyllä ihan toimivalta, mutta jotain tästä jää puuttumaan. Biisi on suoraan sanottuna tylsä.

Sinkku on lohkaisu Ludacrisin uudelta The Red Light District -albumilta.

Pisteet 2/5