Tom Cruise Katie Holmes kihloihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parin kuukauden ajan huhut ovat velloneet supertähti Tom Cruisen ja näyttelijä Katie Holmesin avioitumisesta. Nyt huhut on lunastettu ja onnellinen Hollywood-pariskunta mennyt kihloihin. Kaikki tapahtui kuitenkin paljon nopeammin kuin oli odotettu.

42-vuotias Cruise kosi 26-vuotiasta Holmesia perjantaina aamupäivällä romanttisella lounaalla Pariisin Eiffel-tornissa. Cruise kertoi, ettei ollut itse nukkunut lainkaan kosintaa edeltävänä yönä. Hääpäivää ei ole vielä päätetty.

Pariskunta oli Pariisissa markkinoimassa Cruisen Maailmojen sota -elokuvaa ja Holmesin Batman Begins -elokuvaa. Pariisiin kaksikko matkasi TGV-luotijunan kyydissä ja jopa puikoissa, kun Cruise pääsi kokeilemaan junankuljettajan ammattia. Matkassa oli mukana sankka joukko faneja ja toimittajia.