Hausmylly : 2km taivaaseen

Singlet · Stara.fi

Hausmylly nousi pinnalle junttidiscolla 90-luvun alkupuolella. Menestystarina kesti useita vuosia, kunnes alamäki saavutti yhtyeen. Sen jälkeen kolmikko on tehnyt toinen toistaan heikompia levyjä ja paluuyrityksiä. Nyt, Dromen lähdettyä keulahahmon paikalta, Hausmylly on uudistunut täysin. Nykyisin yhtye on viisimiehinen, ns. oikea yhtye.

Uuden Hausmyllyn toinen single on 2km taivaaseen, joka on yllättäen aivan eri maailmasta kuin yhtyeen vanhemmat viisut. Lowlandin kynästä on saatu hieno pop-kappale, jossa on ihan selvää hittipotentiaalia. Hausmyllyn uusi soundi on 2000-luvun kotimaista poppia puhtaimmillaan.

Biisin alku on hieman tuhnuinen, mutta pian biisi saadaan käyntiin. Kertosäkeeseen on vangittu tarttuva melodia ja vokalisti Samin ääni toimii hienosti. Tätä voisi haluta vaikka lisääkin. Uuden Hausmyllyn esikoisalbumi Sateesta aurinkoon julkaistaan 29. kesäkuuta, joten lisää on tulossa.

En olisi uskonut, että Hausmyllyn sinkku saa vielä joskus neljä pistettä. Mutta koska kappale on oikeasti hyvä se ansaitsee hyvät pisteet. Staran arvostelut tunnetaan rehellisyydestään, johon eivät voi levy-yhtiöt tai muut instanssit vaikuttaa.

Pisteet 4/5