Jackass-tähti rukoilee lopettamaan romanssihuhut

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV:n Jackass-sarjasta ja muutamasta leffastakin tuttu Johnny Knoxville on vedonnut mediaan, jotta lehdet lopettaisivat kirjoittelun hänen ja Jessica Simpsonin huhutusta romanssista.

Naimisissa oleva Knoxville on aikaisemmin suhtautunut juoruihin huumorilla, mutta nyt lehtien kirjoittelu on ylittänyt Knoxvillen ja hänen perheensä sietokyvyn. Jatkuva kirjoittelu romanssista uhkaa jo miehen kotielämää.

– Tällainen on ikävää, sillä minulla on vaimo ja 9-vuotias lapsi. Tämä on hyvin raskasta heille, Knoxville kertoo.

Huhut Knoxvillen ja Simpsonin suhteesta ovat olleet pinnalla jo useamman kuukauden. Heidän sanottiin ihastuneen toisiinsa Dukes of Hazzard -leffan kuvauksissa, jossa kumpainenkin näyttelee. Molemmat tähdet ovat kuitenkin kiistäneet huhut.

– Onneksi olemme puhuneet tästä vaimoni kanssa. Sanoin hänelle, että ihmiset vain keksivät näitä juttuja ja kirjoittavat ne sitten lehtiin. Vaimoni ymmärtää, mutta ei tietenkään pidä tästä. Olen varma etteivät Jessica ja hänen miehensäkään pidä tällaisesta, Knoxville jatkaa.

Entinen Jackass-tähti kuitenkin myöntää, että huhumyllyssä eläminen kuuluu alaan, ja sitä vastaan taisteleminen tuntuu pelkältä ajanhukalta.