Sara Nunes : Bleed

Singlet · Stara.fi

Suomalainen pop-tulokas Sara Nunes sai kansainvälistäkin näkyvyyttä laulettuaan esikoissinglellään Idols-tuomari Simon Cowellista. Nyt kohu on laantunut ja on aika esittää oikeita taitoja. Neitokaisen tulevalta How To Rule The World In 12 EZ Lessons -albumilta lohkaistu toinen single on nimeltäään Bleed.

Biisi on kitaravoittoista peruspoppia, joka ei tosin nostata mitään ihmeellisiä tuntemuksia. Samanlaisia biisejä kasvaa nykyisin jo melkein puissa – tosin ei aina suomalaisissa puissa. Biisin voima on taustan pianosoundissa. Kertosäe on peruskamaa, joka ei kalpene ulkolaisten hittien puristuksissa. Tosin kertosäkeessä on liikaa toistoa, joten rasittava ”I will bleed for you” -hokema tulee korvista jo toisella kuuntelukerralla.

Nunesin lauluääni on mielenkiintoisen rosoinen, ja sitä kyllä kuulisi mielellään enemmänkin. Levyllinen Sara Nunesia julkaistaan 3. elokuuta.

Pisteet 2/5