Nutt-So keikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen hiphop-artisti Nutt-So saapuu keikalle Suomeen lauantaina 3. syyskuuta. Hän esiintyy 3rd Rail Musicin järjestämässä Nutt-So of Street Thugs -tapahtumassa Helsingin Gloriassa. Hänen lisäkseen lavalle nousee toinen yhdysvaltalainen artisti Destro sekä kotimaiset Asa ja Olari Posse.

Vuonna 1994 debyyttinsä julkaissut Nutt-So on työskennellyt urallaan mm. 2Pacin, Immortal Hustlan ja Parisin kanssa. Useaan otteeseen vankilassa istunut mies riimitteli itsensä pinnalle albumillaan Not To B Fucked With. Tämän jälkeen hän julkaisi omalla levymerkillään The Betrayal -levyn, joka on nykyisin kysytty keräilyharvinaisuus.

Nutt-So ehti tehdä 2Pacin kanssa kymmenen kappaletta ennen Tupac Shakurin kuolemaa. He tapasivat 1996 yhteisen tuttavan MC Hammerin kautta. Heidän kappaleistaan mm. Words To My First Born ja Running On E on julkaistu 2Pacin albumeilla.