Brandon : Limbo

Singlet · Stara.fi

Suhteellisen tuoreen hiphop-tulokas Brandonin The Outcome –esikoislevyltä lohkaistaan nyt uusi single Limbo. Brandon yllätti edellisellä sinkullaan positiivisesti. Viisu kuulosti oikein hyvältä, eikä sitä olisi ihan heti veikannut kotimaiseksi tuotannoksi.

Sama toistuu myös Limbon kohdalla. Rähinän sounditehdas on taas toiminut ja suoltanut sinkullisen laadukasta soundia. Biisi on Brandonin ja Elastisen käsialaa ja sen on miksannut Jukka Immonen.

Varsinainen biisi ei ole ihan edeltäjiensä tasolla, vaan tuntuu parin kuuntelukerran jälkeen jo kuluneelta. Tasapaksua, mutta muuten laadukkaan kuulosta menoa. Brandonin soundi ja flow on hieman keskitasoa parempaa, mutta ei mitään kovin ihmeellistä. Äänessä taitaa olla välillä myös Elastinen.

Sinkulta löytyy myös Put It In Words –biisi, jossa on mukana myös Boy Mike. Lisäbiisi on melkeinpä paremman kuuloista tavaraa kuin sinkun nimibiisi.

Pisteet 3/5