HIM myi nopeasti platinaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lovemetallia uudella levyllään keventänyt HIM on myynyt tuoreella Dark Light -albumillaan nopeasti platinaa, eli 30.000 albumia. Levyn julkaistiin perjantaina, joten platinaraja meni rikki jo muutamassa päivässä.

Yhtye menestyy myös singlelistalla, sillä Wings Of A Butterfly -sinkku on Suomen virallisen singlelistan kärjessä jo toista viikkoa. Listasijoituksia on tullut jo ulkomaita myöden. Single nousi julkaisuviikollaan hienosti mm. Britannian singlelistan kymmenennelle sijalle.

Lähipäivinä HIM aloittaa tärkeän Yhdysvaltain kiertueensa. Turnee kestää kaksi kuukautta ja sen aikana on tarkoitus todistaa myös rapakon takaiselle rock-yleisölle suomalaisyhtyeen olevan tiukkaa kauraa. Suomessa HIM nähdään seuraavan kerran uudenvuoden festivaalissa Tavastialla.

Uusimmat