Paul van Dyk : The Other Side

Singlet · Stara.fi

Konemusiikin kuninkaallisiin kuuluva saksalainen dj-tuottaja Paul van Dyk julkaisee tänään uuden The Politics Of Dancing 2 -albuminsa. Tuplalevyltä lohkaistaan heti kärkeen The Other Side -single. Tranceveteraanin soundi on vuosien varrella hieman keventynyt, varsinkin kun mukaan on tullut yhä enemmän vokaaleja.

Nyt mennään taas entistä kevyemmissä tunnelmissa. The Other Side -kappale on yleiseltä ilmeeltään kuitenkin pitkälti samaa sarjaa edeltäjiensä kanssa. Taustan soundit kuulostavat yhä kaikessa leppoisuudessaan tutulta Paul van Dykiltä. Ihan parasta mahdollista PvD-materiaalia The Other Side ei tarjoile, vaikka maukas monotoninen melodia kuljettaakin kappaletta hienosti eteenpäin.

Vokaaliosuudesta vastaa tällä kertaa Wayne Jackson, joka ei suoriudu hommasta kovin hyvin. Kertosäe on keskinkertaista tylsempää kauraa eikä Jackson saa ainakaan kylmiä väreitä aikaan. Koska vokaaleja käytetään, niihin voisi kiinnittää hiukan enemmän huomiota. Laimeat vokaalit laimentavat nyt koko biisin tunnelmaa.

Tulevalla levyllä on ennakkotietojen mukaan mukana myös suomalaisen Dallas Superstars -yhtyeen Higher -kappale. Yhtyeen energinen mättötrance toimii kuin junan vessa. Suomalaiskaksikko on päässyt upeaan seuraan PvD-albumille. Siitä kuitenkin lisää tulevassa albumiarvostelussa.

Pisteet 3/5