Beyonce tyrmäsi avioliittohuhut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen r&b-tähti Beyonce Knowles on kiistänyt avioliittohuhut ja lisännyt vielä ettei ole edes kihloissa levy-yhtiöpomo Jay-Z:n kanssa. Tähän saakka pariskunta ei ole kertonut suhteestaan mitään, mutta marraskuun Vanity Fairissa Beyonce raottaa hieman esirippua.

Viime aikoina jenkkimedioissa on huhuttu, että Beyonce ja Jay-Z olisivat menneet salaa naimisiin. Beyonce kuittaa huhut toteamalla, etteivät he voisi mennä samaan aikaan sekä kihloihin että naimisiin.

Beyonce kertoo myös, että hänen oma kuvansa miehistä ja naisten suhteesta miehiin on muuttunut Jay-Z:n myötä. Aiemmin tähti lauloi kappaleita kuten Independent Woman ja Survivor, mutta nyt asenne on muuttunut. Uuden kappaleen nimi onkin enteellisesti Cater 2 U, jossa Beyonce laulaa palvelevansa miestään.

– Kasvoin henkisesti. Olen kuitenkin edelleen vahva, ja vahva nainen tarvitsee rinnalleen vahvan miehen. Siinä ei ole mitään vikaa, että nainen tekee miehelleen palveluksia, sillä miehen tulee tehdä samoin myös naiselle, Beyonce totesi.

Lapsia pariskunta ei ole lähiaikoina hankkimassa. Beyonce on kuitenkin hoitanut hänen Solange-siskonsa 1-vuotiasta Daniel-poikaa. Beyoncen mukaan hän on maailman suloisin, mutta vielä ei voisi vielä valvoa lapsen vierellä yökausia.

– Haluan olla kotona lapsieni kanssa, kun niiden aika tulee. Äitini vietti paljon aikaa kanssani, Beyonce kertoi.