Sienna Miller petti vuorostaan Jude Lawia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tragedia näyttelijäpariskunta Jude Lawin ja Sienna Millerin välillä jatkuu. Aiemmin pariskunta erosi, kun Jude Law jäi kiinni petettyään kihlattuaan lastenhoitajan kanssa. Viikkojen eron jälkeen pariskunta oli palaamassa jo yhteen, kunnes tiet jälleen erosivat pettämisen takia.

Tällä kertaa pettäjänä on ollut vuorostaan Sienna Miller, jonka suhde näyttelijä Daniel Craigiin paljastui äskettäin, kertoo Sunday Mirror. Jude Law kärsii nyt vuorostaan sydämen särkymisestä, sillä Daniel on hänen parhaimpia ystäviään. Nyt Millerin ja Lawin suhde on lopullisesti karilla.

– He olivat jo palaamassa yhteen ja kaikki tuntui olevan hyvin. Sitten Jude sai tietää Siennan tapailleen Danielia. Hän ei voinut ensin uskoa sitä, mutta on nyt myöntänyt sen olevan totta, pariskunnan lähipiiristä paljastettiin lehdelle.

Jude Law on paennut kohua Espanjaan. Hän on ilmoittanut ystävilleen, etteivät nämä saa paljastaa hänen olinpaikkaansa Millerille.