Daniel Craig on uusi James Bond

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Daniel Craig, 37, on uusi James Bond, kertoo brittiläinen Daily Mail. Viihdelehti Stara.fi uutisoi eilen, että Daniel Craig vietteli ystävänsä Jude Law’n tyttöystävän Sienna Millerin. Nyt Danielista on ehkä tulossa yksi maailman tunnetuimmista viettelijöistä, salainen agentti James Bond.

18-kuukautta kestänyt uuden Bondin etsintä on nyt päättynyt, ja Daniel Craig seuraa Bondin roolissa Pierce Brosnania.

Hänen lisäkseen kalkkiviikoilla olivat myös Ewan McGregor, Colin Farrell ja Orlando Bloom. Viimeinen valinta tehtiin Craigin ja tulokas Henry Cavillin välillä. Lopputuloksen ratkaisi viimeinen koekuvaus, jossa näyttelijät esiintyivät tyypillisessä James Bond -asusteessa.

Mikäli tieto pitää paikkansa, Daniel Craig nähdään 21. James Bond -leffan pääosassa. Elokuva perustuu Ian Flemmingin Casino Royale -kirjaan. Tähän mennessä Craig on nähty lähinnä b-luokan elokuvissa. Hänen tunnetuin roolinsa on sivuosa Sidottu -elokuvassa.

Tuotantoyhtiö ei ole vahvistanut mitään tietoja uuden James Bondin valinnasta. Britanniasta tihkuu edelleen myös tietoa, jonka mukaan Pierce Brosnan nähtäisiin vielä seuraavan Bond-elokuvan pääosassa. Seuraavan Bond-elokuvan pääosan esittäjän nimi varmistunee kuitenkin vielä tämän viikon aikana.