Manageri aiheutti Nightwishin ongelmat?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaisen Nightwish -yhtyeen maailmankiertueen viimeinen keikka nähtiin perjantaina Helsingissä. Keikan jälkeen yhtyeen muut jäsenet erottivat laulaja Tarja Turusen hänelle antamallaan kirjeellä, joka julkaistiin myös yhtyeen verkkosivuilla.

Yhtyeen kosketinsoittaja Tuomas Holopaisen mukaan välit Tarjan kanssa tulehtuivat lopulllisesti Etelä-Amerikan kiertueella, eikä hän ole voinut keskustella yhtyeen ja Tarjan välillä olevista ongelmista henkilökohtaisesti Tarjan kanssa. Holopainen viittaa Tarjan aviomieheen Marceloon mahdollisena ongelmien aiheuttajana.

– Minun paratiisissani Marcelo oli se kyy. Marcelon takia Tarjan kanssa ei pääse edes puhumaan. Joskus ajoittain jostain pilkisti esiin se vanha Tarja, mutta ei Tarja ole ollut oma itsensä koko viimeiseen vuoteen, Holopainen toteaa Ilta-Sanomissa.

Tarja on itse järkyttynyt tavasta, jolla yhtye hoiti erottamisen. Hän on myös kirjeen väittämistä eri linjoilla.

– En halua, että yhdeksän vuotta kanssani työskennelleet ihmiset kertovat minusta ja miehestäni näin julmalla tavalla valheita julkisesti ilman, että minulla olisi siihen mitään sanottavaa. Minulla on, ja tulen ilmoittamaan pressikonferenssista omilla nettisivuillani marraskuun aikana, Turunen kertoi Iltalehdelle.

Yhtye jäi Helsingin keikan jälkeen puolentoista vuoden tauolle, joten yhtyeellä ei ole kiirettä uuden vokalistin hankkimisessa. Yhtye tulee Holopaisen mukaan kuitenkin jatkamaan uraansa uuden vokalistin kanssa.