Katie Holmes jo nyt äitiyslomalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tom Cruisen kanssa seurusteleva näyttelijä Katie Holmes on päättänyt siirtyä jo nyt äitiyslomalle. Hän on ilmoittanut jättäytyvänsä vapaalle elokuvista, jotta voisi varmistaa lapsensa hyvinvoinnin.

Tästä syystä Holmes joutui sanoutumaan irti Dennis Quaidin ohjaamasta Shame On You -elokuvasta. Hänet oli ehditty jo kiinnittää elokuvaan, joka kertoo Space Cooleyn elämästä.

27-vuotias Katie Holmes halusi varmistaa, ettei elokuvan kuvauksista aiheutuvasta stressistä olisi vaaraa pariskunnan syntymättömälle lapselle. Kyseisen leffan kuvaukset ovat jo nyt kovasti myöhässä, sillä yksi kuvauspaikoista, New Orleans, on hurrikaani Katrinan jäljiltä edelleen huonossa kunnossa.

Tom Cruise ja Katie Holmes odottavat siis ensimmäistä yhteistä lastaan. Pariskunta on kihloissa, mutta häistä ei ole vielä kerrottu ainakaan julkisesti. Paparazzien kuvien perusteella Holmesin raskauden on veikattu olevan selvästi ilmoitettua pidemmällä.