Brian McFadden kierrättää ex-bändinsä hittiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Westlife-yhtyeestä soolouralle singahtanut Brian McFadden on päättänyt kierrättää ex-yhtyeensä hittiä avittaakseen omaa uraansa. Hän levyttää tyttöystävänsä Delta Goodremin kanssa kappaleen Flying Without Wings, joka oli Westlifen uran suurin hitti.

Uusi versio tutusta hitistä tullaan julkaisemaan popparin toisella soololevyllä.

– Siitä tulee minun ja Deltan duetto. Olin Deltan kanssa kiertueella Australiassa ja esitimme Flying Without Wings -kappaleen duettona konserteissamme. Siitä tuli menestys – kaikki rakastivat sitä, Brian hehkuttaa.

McFadden on viihtynyt soolourallaan, vaikka suuri menestys onkin vielä antanut odottaa. Ainakin kiertäminen on nykyisin rauhallisempaa.

– Lähdin Westlifestä, koska en jaksanut sitä touhua enää. Kiertueet olivat jo järkyttävän suuria ja ympärillä pyöriä liian paljon ihmisiä. En ota paineita soolourastani, vaikka olihan se eräänlainen hyppy tuntemattomaan, Brian perusteli eroaan yhtyeestä Viihdelehti Stara.fi:n haastattelussa viime keväänä.

Aiemmin on uutisoitu, että Backstreet Boysin Nick Carter avittaisi Brian Mc Faddenia hänen urallaan.

– Brian soitti Nickille ja pyysi tätä kirjoittamaan musiikkia seuraavalle levylleen. Nick piti ideasta ja he ovat päättäneet lyödä hynttyyt yhteen, Faddenin tiedottaja kertoi syyskuun alussa.