Yllätyksiä Euroviisuehdokkaiden joukossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen edustajat vuoden 2006 Euroviisuihin on julkistettu. Ensi vuonna kotimaamme edustamisesta kisaa värikäs joukko kotimaisia musiikin ammattilaisia. Joukon suurin yllättäjä on heavyhirmu Lordi, joka olisi kieltämättä mielenkiintoista nähdä kansainvälisillä areenoilla ulkomaiden viisuveijareiden joukossa.

Suomen edustajan paikasta tullee tiukka kisa, sillä joukossa on useita tuttuja nimiä. Iskelmällistä puolta edustavat mm. Marita Taavitsainen, Johanna Pakonen ja vaasalaissyntyinen Annika Eklund. Hieman popimmat edustajat ovat tyttöyhtye Jane, Katariina Hänninen, Jennie, Ville Pusa.

Taikapeili-yhtyeenä vuonna 1994 pinnalle noussut parivaljakko Hanna-Riikka Siitonen ja Nina Tapio ovat myös mukana karsinnoissa, kuten myös opperan puolelle kääntyvä Tomi Metsäketo ja rockyhtye Kilpi.

Suomen edustaja valitaan suorassa televisiolähetyksessä 10. maaliskuuta 2006. Voittaja edustaa Suomea Eurovision laulukilpailussa Ateenassa myöhemmin keväällä.