Salarakas Martina Hustler-kalenteriin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Esikoislevynsä viime viikonloppuna julkaisseen Salarakkaat-duon toinen osapuoli, Martina Aitolehti, paljasti Stara.fi:n haastattelussa suuntaavansa lähiaikoina Yhdysvaltoihin maineikkaan Hustler-miestenlehden kuvauksiin.

– Mä lähden nyt joulukuun puolessavälissä Los Angelesiin kuvaamaan American Hustleria. Tai Hustlerin kalenteria, missä mä edustan sitten Pohjoismaita, Martina paljasti Stara.fi:lle.

Maineikkaan miestenlehden kalenteri julkaistaan ensi vuoden alussa.

– Kalenteri tulee heti tammikuussa ulos, Martina lupaa.

Salarakkaiden uuden levyn markkinointia varten on myös otettu paljastavia alastonkuvia. Kuuntele tarkemmat yksityiskohdat Salarakkaiden alastonkuvauksista seuraavasta Stara.fi podcastista, jossa kuullaan Salarakkaiden viimeinen yhteishaastattelu. Voit tilata podcastit kuultavaksesi tästä.