Pauliina Kumpulainen putosi Idols-finaalista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kilpailun ensimmäinen finaalikonsertti nähtiin tänään. Yleisöäänestyksen jälkeen seitsemän finalistin joukosta putosi Pauliina Kumpulainen, joka sai yleisöäänestyksessä vähiten ääniä. Jatkoon pääsi siis kuusi kilpailijaa.

Yksi suurimmista voittajasuosikeista on ensimmäisen finaalikonsertin aloittanut Katri Ylander, joka esitti upeasti Whitney Houstonin Saving All My Love For You -kappaleen. Toinen suosikki, turhankin itsevarma Roni Tran, esitti konsertissa U2-yhtyeen kappaleen I Still Haven’t Found What I’m Looking For.

Kolmas ennakkosuosikeista on Ilkka Jääskeläisen, jonka I Was Made For Loving You -kappale kärsi taustayhtyeen laimeista soundeista. Tosin mies ei itsekään saanut kappaleen edellyttämää räväkkyyttä esitykseensä.

Puolalaissyntyinen Agnes Pihlava esitti omintakeisella tyylillään ruotsalaisen Europe-yhtyeen Carrie -klassikon vuodelta 1987. Pete Seppälä esitti Toto-yhtyeen Hold The Line hitin vuodelta 1979, jolla hän sai myös yleisön kiitettävästi mukaan.

Kilpailun kuopus, 17-vuotias Henna Heikkinen oli valinnut konserttikappaleekseen Aerosmithin Angel -rockballadin, josta jäi kuitenkin puuttumaan voimakkuus, jota rock-kappale vaatii.

Seuraava finaalikonsertti nähdään ensi sunnuntaina, jolloin kisasta putoaa jälleen yksi finalisti.