Daniel Craig asuu hotelleissa Bondina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uudeksi James Bondiksi äskettäin valittu Daniel Craig totuttelee uuteen rooliinsa maailman tunnetuimpana agenttina asumalla hotelleissa nimellä Jimmy Bond. Hänen kerrotaan käyttäneen Bond -nimeä jo useammassa hotellissa sen jälkeen, kun hän sai halutun pestin.

Äskettäin selvisi, että Craig tarvitsee myös muunlaista totuttelua uuteen 007-rooliinsa, sillä hän pelkää kuollakseen aseita. Roolissaan hänen tulee osata käyttää monenlaisia aseita, mutta hän paljasti kauhistuneensa nähdessään oikean luodinreiän.

– Vihaan käsiaseita. Niitä käytetään ihmisten ampumiseen ja niin kauan kuin käsiaseita on, niillä ammutaan ihmisiä. Olen nähnyt oikean ampumahaavan ja se oli kauhean näköinen, Craig kertoi brittiläisessä OK! Magazinessa.

Craig joutunee muuttamaan myös juomatottumuksiaan, mikäli käsikirjoittajat eivät halua muuttaa James Bondin tavaramerkiksi muodostunutta ”Martin, sekoitettuja – ei ravistettuna” juomaa. Vaikka Craig nautti sitä ensimmäisessä Bond-lehdistötilaisuudessa, hän paljasti ettei oikeasti pidä siitä.

– En usko, että ketään enää oikeasti juo Martinia sekoitettuna, ei ravistettuna, Daniel Craig totesi lehdessä.