Madonna siivosi ja tarjoili

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi maailman tunnetuimmista poptähdistä, Madonna, on kertonut joutuneensa siivoamaan ja tarjoilemaan viimeisen studiosessionsa aikana. Megatähti halusi kaiken sujuvan hyvin studiolla, joten hän tilasi myös kotoaan ruokaa studiolle.

Madonnan uusin albumi äänitettiin tuottaja Stuart Pricen asunnolla sijaisevassa studiossa. Madonnan saapuessa paikalle asunto ja studio olivat kuin pyörremyrskyn jäljiltä, joten supertähti unohti hetkeksi egonsa ja tarttui itse harjanvarteen.

– Kun saavuin aamuisin studiolle, Stuart avasi oven yleensä sukkasillaan. Hän oli valvonut koko yön. Toin hänelle tuoretta kahvia joka aamu ja sanoin ”Stuart, asuntosi on sekaisin eikä kaapissa ole lainkaan ruokaa”, Madonna muisteli.

– Soitin yleensä kotiini, että joku toisi ruokaa hänelle. Sitten teimme töitä koko päivän. Olimme aika outo pari.