Mark Owen Staralle: Take That ei tee enää uutta musiikkia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paluukiertueensa piakkoin tekevä poikabändi Take That ei tule paluustaan huolimatta enää tekemään uutta musiikkia. Yhtyeen jäsen Mark Owen paljasti suunnitelmat Viihdelehti Stara.fi:n haastattelussa Lontoossa.

– Uuden Take That -studioalbumin työstäminen ja julkaiseminen tuntuvat ainakin tällä hetkellä hyvin epätodennäköisiltä asioilta, Owen kertoi Staralle.

– Juhlakiertueen toteuttaminen on perusteltu kunnianosoitukselta uskollisille faneillemme, mutta uusien laulujen laulaminen olisi paikallaan polkemista ja menneisyyteen paluuta. Me kaikki olemme edenneet elämässämme uusiin haasteisiin.

Kymmenen vuotta sitten maailman menestyksekkäin poikabändi teki miljoonia jäsenilleen. Mark Owen on sijoittanut miljoonansa omaan soolouraansa, joka ei kuitenkaan ole ottanut ns. tuulta alleen. Owen on silti tyytyväinen päätökseensä.

– Oman levy-yhtiön perustaminen antoi minulle mahdollisuuden julkaista juuri sellaista musiikkia, jota haluan tehdä ja jollaista haluan tarjota kuuntelijoilleni. Suurten levy-yhtiöiden artistit joutuvat yleensä tekemään suuriakin kompromisseja, Owen kertoi Staralle.

Lue koko Mark Owen -haastattelu tästä.