The 69 Eyes kiertueelle Yhdysvaltoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen rock-yhtye The 69 Eyes suuntaa maaliskuussa Yhdysvaltoihin kuukauden mittaiselle kiertueelle. Turnee alkaa 2. maaliskuuta legendaariselta CBGB-klubilta New Yorkista ja päättyy tämänhetkisten tietojen mukaan 24. maaliskuuta vieläkin legendaarisemmalle Whisky-A-Go-Go -klubille Hollywoodiin.

Kiertue sisältää keskimäärin tuhannen ihmisen klubeja ympäri Yhdysvaltoja. Samalla matkalla yhtye vierailee myös NBC-kanavan suositussa Last Call with Carson Daly -ohjelmassa.

Yhtyeen Lost Boys -musiikkivideo lähtee Yhdysvalloissa rotaatioon lähiaikoina. Videon on ohjannut Jackass-ohjelmasta tuttu Bam Margera. Miehen lähipiiriin kuuluva levy-yhtiö 456 Entertainment on myös julkaissut The 69 Eyes -yhtyeen Devils -albumin Yhdysvalloissa.