Nicole Richie vilautti rintaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paris Hiltonin entisenä bestiksenä ja megatähti Lionel Richien tyttärenä julkisuuteen noussut Nicole Richie on elämänsä kunnossa. Hän on karistanut muutaman kuukauden aikana ylimääräisiä kilojaan, ja nyt niitä on tainnut lähteä jo turhankin paljon. Lehdet ovat alkaneet epäillä jopa bulimiaa.

Välillä Nicolella on jopa vaikeuksia pitää vaatteita yllään, mikä tuli esiin E! Entertainment Televisionin haastattelussa. Lähes olkaimeton asu pääsi lipsahtamaan haastattelun aikana hieman liian alas, ja kamera tallensi Nicolen lähes paljaan rinnan.

Kyseinen pätkä on tuskin kovinkaan paha kolaus Nicolen itsetunnolle, sillä ex-ystävänsä Paris Hiltonin kanssa he ovat paljastelleet itseään aiemminkin. Katso video tästä.

Viihdelehti Stara.fi tapasi Nicole Richien Los Angelesissa. Lue haastattelu tästä!