Bon Jovi: Uskottomuus kuuluu musiikkialalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rokkari Jon Bon Jovi on paljastanut, että on pettänyt vaimoaan Dorotheaa useasti musiikkiuransa aikana. Miehen mukaan uskottomuus on väistämätöntä musiikkialalla, ja pelimiehen rooli osa muusikon ammattia.

– Rockilla on tuhoisa maine, ja siihen liittyy paljon hedonismia. Se on tosin vain upeaa, rokkari toteaa.

Uskottomuuskokemuksiaan Bon Jovi kuvailee suureksi huviksi.

– Olen pitänyt hauskaa, uskokaa vain. En ole ollut mikään pyhimys. Minulla on ollut omat lipsahdukseni toisten naisten kanssa. Tervetuloa musiikkibisnekseen.

Jon Bon Jovi on ollut naimisissa vaimonsa Dorothean kanssa melkein 17 vuotta. Heillä on yhteensä neljä lasta. Osa veteraanirokkareista lienee Bon Jovin lausunnosta hieman eri mieltä, sillä monet heistä ovat nykyisin siveellisiä perheenisiä.