Kate Moss pääsi Britanniasta – Voguen kanteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Moss on poliisin lupausten mukaisesti välttänyt pidätyksen ja päässyt lähtemään Britanniasta kuulustelujen jälkeen. Poliisit kutsuivat hänet kotimaahansa antamaan lisätietoja viime syksyisestä kokaiinin käytöstään.

32-vuotiasta Mossia uhkasi pahimmillaan jopa kymmenen vuoden vankeustuomio kovien huumeiden hallussapidosta ja välittämisestä. Moss lensi kuulusteluihin yksityiskoneellaan, jolla hän pääsi myös palaamaan Yhdysvaltoihin. Kuulustelut kestivät vain puolitoista tuntia.

Poliisilla ei ole tällä hetkellä tarpeeksi näyttöä, jotta Mossia voitaisiin syyttää edellämainituista rikoksista. Pelkät kännykkäkameran kuvat ja videot eivät riitä syytteisiin. Scotland Yard on kuitenkin ilmoittanut jatkavansa tutkimuksia.

Kate Moss kävi skandaalin aikana todella syvällä, mutta on onnistunut palaamaan takaisin muotimaailman huipulle vastoin kaikkia odotuksia. Onnistuneen paluun viimeistelee legendaarisen Vogue-muotiraamatun maaliskuun numeron kansikuva, jossa Moss poseeraa.

Voguen päätoimittaja Alexandra Shulman on otettu saatuaan Mossin kanteen.

– Se on yksi vuoden tärkeimmistä numeroista ja tiedämme, että lukijamme ovat suuria Mossin faneja, hän totesi.