Bond-ohjaaja kiinni prostituutiosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusiseelantilaista elokuvaohjaaja Lee Tamahoria syytetään prostituutiosta. Huominen ei koskaan kuole James Bond -elokuvan ohjaaja jäi kiinni pukeuduttuaan naiseksi ja tarjottuaaa rahasta seksipalveluja siviilipukuiselle poliisille.

Los Angelesin syyttäjänviraston tiedottaja Frank Mateljan kertoi tiedotteessaan, että Tamahori liikkui Santa Monica Boulevardilla 8. tammikuuta mustassa peruukissa ja olkaimettomassa leningissä. Hän jäi kiinni Los Angelesin poliisin prostituutio-operaatiossa.

Ohjaajaa syytetään nyt prostituituna esiintymisestä ja prostituution yrityksestä. Hän pääsi vapaalle odottamaan oikeudenkäyntiä maksettuaan 2.000 dollarin takuusumman. Oikeudenkäynti alkaa 24. huhtikuuta. Hän voi saada puolen vuoden vankeustuomion ja 1.000 dollarin sakot, mutta ensikertalaisena tuomio lienee lyhyempi.

Huominen ei koskaan kuole Bond-leffan lisäksi Tamahori on työskennellyt myös mm. elokuvissa Mulholland Falls, xXx : State Of The Union ja The Edge.