Ashton Kutcher raivostui kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Ashton Kutcher kuuluu niihin tähtiin, jotka vannovat nykyisin Kabbalan nimeen. Muiden tapaan hän osoittaa ulkomaailmalle vakaumustaan pitämällä Kabbala-ranneketta kädessään. Se ei kuitenkaan ollut elokuvatuottajien mieleen taannoisissa The Guardian -elokuvan kuvauksissa.

Tuottajat pyysivät Ashtonia ottamaan rannekkeensa pois kuvausten ajaksi, mutta tämä kieltäytyi ja raivostui moisesta vaatimuksesta. Hän seisoi tiukasti päätöksensä takana, mutta suostui ottamaan rannekkeen lopulta pois, kun tuottajat kertoivat häivyttävänsä sen elokuvasta joka tapauksessa digitaalisella kuvankäsittelyllä.

– En pitänyt päätöksestäni, mutta rannekkeen poistaminen digitaalisesti olisi todella naurettavaa, Ahston totesi Star-lehdelle.

Ashton Kutcher on nykyisin naimisissa itseään 15 vuotta vanhemman näyttelijä Demi Mooren kanssa. Pariskunnan nuorempaa osapuolta ikäero hieman häiritsi seurusteluvaiheessa, mutta häiden jälkeen ikäero on Ashtonin mukaan unohtunut.

– Olen ylpeä ollessani Demi Mooren aviomies ja isäpuoli hänen kolmelle upealle lapselleen, näyttelijä hehkutti.

Viihdelehti Stara.fi tapasi Ashton Kutcherin Los Angelesissa. Lue haastattelu tästä!