Komediatähti ennustaa maailmanloppua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin valtavan suosion takavuosina saavuttaneen Roseanne -komediasarjan päätähti Roseanne Arnold ennustaa maailmanloppua. Hänen mukaansa nykyinen maailman tuhoutuu tämän vuoden kesäkuussa.

– Tiedän, että maailma tulee räjähtämään kesäkuussa 2006, sillä se lukee Raamatussa. Silloin koko maailma loppuu, kaikki räjähtää ja kaikki kuolevat. Meillä on enää muutamia kuukausia elinaikaa, Roseanne kauhistelee.

– Haluan kuitenkin, että ihmiset näkevät tässä positiiviset puolet. Maailmanlopussa on myös hyviä puolia. Esimerkiksi laihat naiset, jotka harrastavat joogaa. Heillä ei ole vartalossaan rasvaa vararavintona, joten he kuovat ensin.

– Kun kaikki on lopussa, minä säilyn vielä hengissä, koska minulla on enemmän massaa vartalossani. Astun heidän luurankojensa, silikonirintojensa ja Botox-huuliensa yli ja menen Kanadaan, jossa on enemmän ruokaa.

– Maailmassa on Raamatun mukaan silloin kolme turvallista paikkaa: Kanada, Tom Cruisen avaruusalus ja Hersey, Pennsylvaniassa, Roseanne laukoo.

Aiemminkin sekavia lausuntoja antanut Roseanne sivaltaa samassa Daily Newsin haastattelussa myös Jessica Simpsonia. Koomikon mukaan nuori poptähti näyttää liian tavalliselta.

– Tämä on hieman töykeää minulta, enkä halua loukata kenenkään tunteita, tai ehkä haluankin, mutta hän näyttää aivan tavalliselta. Kun avaan lehden, kaikki ihmiset näyttävät häneltä. Hän on liian laiha, blondi, heillä on kolme nimeä ja he ovat kaikki 19-vuotiaita.

Roseanne tunnettiin aiemmin nimellä Roseanne Barr, kunnes hän meni naimisiin näyttelijä Tom Arnoldin kanssa vuonna 1990. Viime aikoina hänellä ei ole ollut enää kysyntää viihdemaailmassa, ja Roseannen viimeisin rooli olikin kaksi vuotta sitten pieni cameo elokuvassa Home On The Range.