Poptähden kultalevyt varastettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Walesilainen poptähti Charlotte Church on joutunut ikävän varkauden kohteeksi perheensä omistamassa majatalossa hänen kotikonnuillaan Cardiffissa. Varkaat veivät Charlotten äidin, Marian, ja hänen isäpuolensa ylläpitämästä majatalosta yhteensä neljä kultalevyä, joiden arvo oli suuri ainakin tunnearvolla mitattuna.

Majatalon asukkaat huomasivat epäilyttävät puuhat, joten loput kultalevyistä jäivät vielä seinälle varkaiden lähdettyä pakoon. Järkyttynyt perhe ei vielä osannut sanoa mitkä kultalevyistä lähtivät varkaiden matkaan.

– Charlotte on ainoa henkilö, joka tietää tarkalleen mitkä levyt on anastettu. Me odotamme häneltä tarkempia tietoja. Näillä esineillä on suuri tunnearvo ja ne ovat uniikkeja, poliisin rikostutkija Dorian Lloyd kertoi.

Charlotte Churchin palkintokaappi saa mahdollisesti uutta sisältöä ensi viikolla, kun Britanniassa jaetaan Brit Awards -pystit. Church on ehdolla parhaan naisartistin sarjassa.