Rokkari aiheutti lento-onnettomuuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Veteraanirokkari Meatloaf joutui äskettäin erikoiseen lento-onnettomuuteen Manchesterissa, Britanniassa. 107 kiloinen tähti matkusti pienellä kaksimoottorisella Jetstream-liikelentokoneella ja otti mukaansa hieman liikaa matkatavaroita.

Meatloaf ohjattiin ensin istumaan koneen etuosaan, mutta hän kieltäytyi istumasta sinne ja suuntasi koneen perään. Ylimääräisten matkatavaroidensa kanssa koneen perällä istunut 58-vuotias rokkari sai kuitenkin itsepäisellä toiminnallaan koneeen vaarallisen ylipainoiseksi ja siten epätasapainoon.

Nousun ja lennon aikana kone käyttäytyi normaalisti, mutta laskeutuessa ilmeni ongelmia. Manchesteriin laskeutuessa lentokone oli vaarallisen takapainoinen, ja siten ohjattavuus oli heikko ja sakkausnopeus tavallista suurempi.

Lentäjä menetti laskussa koneen ohjattavuuden ja se ajautui ulos kiitotieltä nurmikolle saakka. Matkustajilla oli kuitenkin onni matkassa, sillä vaarallisesta tilanteesta selvittiin säikähdyksellä. Koneen henkilökunta joutuu tapauksen johdosta ylimääräiseen koulutukseen.