90210-tähti auto-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien suositusta Beverly Hills 90210 -sarjasta tuttu näyttelijä Shannen Doherty joutui maanantaina auto-onnettomuuteen Malibussa, Los Angelesissa. Molemmat kuljettajat saivat lieviä vammoja ja heidät jouduttiin kuljettamaan sairaalaan.

Onnettomuus tapahtui kuuluisalla Pacific Coast -moottoritiellä, joka kulkee pitkin Kalifornian rantaviivaa. Land Rover -maasturillaan liikkellä olli Doherty oli kääntymässä asuinalueelta moottoritielle, kun moottoritietä ajanut Ford Mustang törmäsi hänen maasturinsa kylkeen.

Ford Mustang romuttui lunastuskuntoon, mutta näyttelijän maastoauto pystyttiin ajamaan pois paikalta. Onnettomuus oli poliisin mukaan Dohertyn syytä, mutta hän ei ole saanut tapauksesta syytettä. Molemmat kuljettajat olivat liikkellä selvin päin.

Shannen Doherty tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi hittisarjasta Beverly Hills 90210, jossa hän näytteli Brenda Walshin roolia. Sittemmin hänet on nähty Siskoni on noita -sarjassa ja muutamissa pienissä elokuvarooleissa.