Kirsi Salo palaa ruutuun Baarissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maaliskuussa alkaa Subtv:n uusin tosi-tv-ohjelma Baari, joka tullaan näkemään kanavalla sunnuntaista perjantaihin. Helsingissä sijaitsevassa Birdie-ravintolassa kuvattavan sarjan juontajaksi on nimitetty Kirsi Salo ja bar coachiksi ravintolapäällikkönä nykyisin toimiva Jani Avelin.

Sarjan avausjakso nähdään maanantaina 13. maaliskuuta. Pudotusjakso nähdään sunnuntaisin.

Baari (The Bar) on alkujaan ruotsalainen formaatti, jossa 12 toisilleen tuntematonta kilpailijaa perustavat baarin kaupungin keskustaan. Kimppakämpässä asustavien kilpailijoiden tulee selvitä niin liiketoiminnan kuin ihmissuhteidenkin aikaansaamista haasteista.

Joka viikko kaksi kilpailijaa joutuu yleisöäänestykseen, jonka perusteella yksi heistä joutuu jättämään kilpailun kesken. Viimeiseksi jäävä voittaja kuittaa palkinnoksi 40.000 euroa. Baarin tuottaa Tuotantoyhtiö Mediatalli Oy.