Beyonce tanssi alasti videonsa kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen r&b-tähti Beyonce joutui äärimmäisen noloon tilanteeseen kuvatessaan taannoin Crazy In Love -hitin musiikkivideotaan. Vauhdikas ja kurvikas Beyonce tanssi kuvauksissa niin kiivaasti, että hänen pukunsa putosi paljastaen hänen alastoman vartalonsa paikallaolijoille.

Paikalla oli tavanomaisen kuvausryhmän lisäksi huoneen täydeltä miehiä, jotka myös esiintyivät videolla. 24-vuotias tähti ei ottanut tapahtunutta kuitenkaan turhan vakavasti, sillä hän puki päälleen ja kuvaukset jatkuivat normaalisti.

Vapaapäivinään Beyonce pysyy usein koko päivän sängyssä katsoen televisiota ja syöden kaikkea hyvää.

– Syön keksejä ja vaihdan televisiokanavaa kolmen minuutin välein. Katson kaikkea The Tyra Banks Showsta luonto-ohjelmiin, mukavuudenhaluinen Beyonce kertoi Cosmopolitan-lehdelle.