Above & Beyond julkaisee esikoislevynsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konemusiikkiin keskittynyt tuottajatiimi Above & Beyond julkaisee Tri-State -esikoisalbuminsa 6. maaliskuuta. Kolmihenkisen yhtyeen muodostavat Jono Grant, Tony McGuinness ja suomalainen Paavo Siljamäki.

Maailmanmaineeseen ryhmä nousi remiksattuaan Madonnan What It Feels Like For A Girl -kappaleen. Madonna piti Above & Beyondin versiosta niin, että siitä tuli singlen ykkösversio ja maailmanlaajuinen hitti. Lisäksi yhtyeen remix Chakran Home -trancehitistä nousi aikanaan Britannian klubilistan ykköseksi.

Trancen supertähdet ovat remiksanneet myös lukuisten muiden yhtyeiden tuotantoa. Ryhmä on perustanut myös oman Anjunabeats -levymerkin, joka on tuottanut mm. Aalto -kokoonpanon tuotantoa. Aallon muodostavat Siljamäki ja XL5-poikabändistä tuttu tuottaja Miika ”Super8” Eloranta.