Eva Longoria suklaan voimalla alastonkohtauksiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvatuottajat ovat käyttäneet ovelia keinoja saadakseen Eva Longorian riisumaan vaatteensa hänen uusimman elokuvansa kuvauksissa. Täydelliset naiset -sarjasta tuttu kaunotar onnistui rentoutumaan suklaan avulla niin, että alastonkohtaukset saatiin kuvattua.

Kyseisessä kohtauksessa Eva Longorian roolihahmo harrastaa joogaa täysin alastomana, ja tähti itse oli ensin hieman epävarma kohtauksen onnistumisesta. Tuottaja Marc Cherry löysi kuitenkin keinon, jolla Longoria saatiin rauhoitettua. Hän nimittäin tarjosi tähdelle luksusluokan Godiva -suklaata, jota tuotettiin paikalle tätä nimenomaista kohtausta varten, Contactmusic.com kertoi.

– Se on hauska kohtaus, mutta Eva tarvitsi hieman rentoutusta ennen kuvausta. Suklaan syönnin jälkeen hän oli paljon hyväksyvämpi. Nykyisin Marc pitää koko ajan Godiva-suklaata varmuuden vuoksi lähellään, lähde kertoi verkkosivustolle.