Kelly Osbourne kaljuuntuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen julkkisperheen tytär Kelly on kohdannut ongelman, joka koskettaa yleensä lähinnä ikääntyviä miehiä. Hän on nimittäin hiljalleen kaljuuntumassa, Britanniassa uutisoidaan. Kelly on hankkinut kiireesti useita hiustenpidennyksiä, jotta kaljuuntuminen ei näkyisi.

Sotkutukkainen tähti on menettänyt hiuksiaan, koska on vaalentanut ja värjännyt hiuksiaan liian usein. Kelly huomasi ongelman viime viikolla juuri ennen erästä ensi-iltaa, joten hänen piti suunnata kiireesti kovapalkkaisen stylistin luo lisäämään hiuksia pehkoonsa.

– Se oli kauheaa. Hiukseni lähtevät tuppoina, koska olen rasittanut hiuksiani liikaa viime vuosina. Siksi minun piti ottaa pidennyksiä, parhaillaan blondina keikistelevä Kelly valitteli Daily Star -lehdelle.

Huonosta itsetunnosta kärsinyt ja sairaalassakin masennuksen takia hoidettu Kelly on kertonut haluavansa kauneusleikkaukseen. Hän on valmis sijoittamaan omaisuuksia parantaakseen ulkonäköään.

– Minua tullaan imemään, nostamaan, täyttämään ja minuun tungetaan botoxia kunnes otsani ei enää kykene liikkumaan, Kelly uhkasi.