Jonna Nygren MusicTV:n uusi suomalaisjuontaja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkikanava MTV Finlandin pitkään salassa pidetty uusi suomalaisjuontaja on Jonna Nygren. Ville Valon kihlattuna ja esimerkiksi MoonTV -kanavalta tutuksi tullut Nygren aloittaa pestinsä huomenna sunnuntaina.

Jonna juontaa kanavalla Headbangers Ball -heviohjelmaa.

Headbangers Ballin juontaminen on minulle suuri kunnia. Tykkäsin ohjelman alkuperäisversiosta, joten on hienoa olla tekemässä 2000-luvun versiota siitä. Headbangers Ballin lavasteet ja tyyli ovat metallihenkisiä. Studio on minun valtakuntani, Jonna kuvailee.

Raskaan musiikin kuin omat taskunsa tuntevan naisen suosikkibändeihin kuuluvat muun muassa Cathedral, Children Of Bodom ja Type O Negative. Jonnalla on työssään kotikenttäetu poikaystävänsä, HIM-yhtyeen laulajan Ville Valon kautta.

– Ville on ihan fiiliksissä valinnastani Headbangers Ballin juontajaksi. Ja onhan hän myös ylpeä minusta. Kuten minä, myös Ville on katsellut nuorempana ohjelmaa nenä kiinni televisioruudussa. Hän kertoi jopa nauhoittaneensa Headbangers Ballin silloin, kun ei ehtinyt katsoa sitä, Jonna paljastaa.

Uusi suomalaisjuontaja nähdään ensimmäisen kerran ruudussa sunnuntaina 26. helmikuuta kello 22.00, jolloin kanavalla vietetään Headbangers Ball -teemapäivää.

Ohjelma viedään kevään aikana ruudusta myös kentälle. Headbangers Ball -konserttien sarjan aloittaa Fear Factory 31.3. Tampereen Pakkahuoneella ja 1.4. Helsingin Nosturissa. Anthrax puolestaan on vuorossa 21.4. Helsingin Nosturissa ja 22.4.Tampereen Pakkahuoneella.