Suomen mitalijuhlassa nähdään kuumimpia poptähtiä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaista jääkiekkomenestystä juhlitaan sunnuntaina Helsingin Kauppatorilla massiivisella kansanjuhlalla. Iltapäivällä käytävää finaaliottelua voi seurata torilla suurilta näytöiltä ja illalla on luvassa varsinainen kansanjuhla.

Juhla alkaa kello 21.00, kun dj aloittaa tunnelman nostattamisen. Konserttiosuus alkaa kello 23.00. Stara.fi:n saamien tietojen mukaan lavalle nousee lukuisia kotimaan musiikkimaailman kärkinimiä. Mukana ovat esimerkiksi Olavi Uusivirta, Indica, Technicolour, Redrama sekä Idols-tähtiä.

Juhlakalut, eli mitalijoukkue, saapuu paikalle suoraan Torinosta erikoislennolla. Joukkue saapuu alustavan aikataulun mukaan Kauppatorille kello 01.15. Ottelun lisäksi myös mitalijuhla nähdään suorana lähetyksenä TV2:lla kello 01.15 alkaen.