Ilkka Jääskeläinen levyttää veljensä kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-voittaja Ilkka Jääskeläinen on parhaillaan työstämässä esikoisalbumiaan. Levystä ei tule kuitenkaan pelkästään Ilkan soololevy, sillä mukana on myös Idols-kisassa mukana ollut Ilkan kaksoisveli Heikki.

Virallisesti albumi on kuitenkin Ilkan. Heikki on puolestaan mukana vierailijana kymmenellä raidalla, mikä on tosin huomattavasti enemmän kuin normaali vierailu. Yhdessä levyttäminen on ollut veljeksillä mielessä jo pitkään.

– Kyllä me olemme nuorempana haaveiltu, että pääsis yhdessä laulamaan, joten kai se on ollut tuolla takaraivossa vaihtoehtona. Mutta toki olen itsekin esiintynyt ja siinä onnistunut, joten ei se nyt ainoa absoluuttinen vaihtoehto ole. Mutta Heikki on mun ainoa kaksoisveli, että onhan se sillai helppo vaihtoehto, Ilkka kertoi MTV3:n Viihdeuutisten haastattelussa.

– Se oli Ilkan toive, että Heikki lähtis levylle mukaan ja totta kai me siihen suostuttiin, koska jos kerta niin on paras tapa työskennellä, niin mikä jottei, silloin tulee parasta tulosta, Sony BMG:n Katja Vauhkonen kertoi Viihdeuutisille.

Jääskeläisen esikoisalbumista on tulossa suomenkielinen poplevy, joka julkaistaan vielä tämän kevään aikana.