Pink sekoili kamapäissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Pink, oikealta nimeltään Alecia Moore, on paljastanut sekoilleensa nuorempana pilvipäissään televisio-ohjelmassa. Hän oli tuolloin ensimmäistä kertaa Amsterdamissa, jossa kannabis on laillista, ja päätti ottaa tilaisuudesta vaarin.

– Hitto. Olin 19-vuotias ja suuntasin lentokentältä suoraan Bulldog Cafe -ravintolaan. Ostin tuhansia pusseja ruohoa, poltin ne kaikki ja menin esiintymään, Pink kertoi Daily Telegraphille.

– Olin vieraana televisio-ohjelmassa ja olin kaataa televisiokameran. Tuottaja tuli lavalle ja pyysi minua laulamaan uudelleen, koska se oli huonoin esitys, jonka hän oli koskaan kuullut. Palastin ”koomastani” vasta keikan jälkeen ollessani syömässä. Silloin se ei ollut lainkaan hauskaa.

Pink on ollut otsikoissa tiiviisti viime päivinä, koska hänen uusin levynsä on juuri julkaistu. Eilen levisi uutinen, jonka mukaan Pink olisi nielaissut parin tuhannen dollarin arvoisen timanttisen hammaskorunsa.