Take That tekee uuden levyn!

Viihdeuutiset · Stara.fi

90-luvun suurimpiin poikabändeihin kuulunut brittiyhtye Take That on palaamassa keikkojen lisäksi nyt myös levytysrintamalle. Kymmenen vuoden tauon jälkeen comebackia suunnitteleva yhtye on nimittäin allekirjoittanut uuden levytyssopimuksen.

Vielä tammikuun alussa Mark Owen vakuutti Stara.fi:n haastattelussa, ettei yhtye tee enää uutta musiikkia.

– Uuden Take That -studioalbumin työstäminen ja julkaiseminen tuntuvat ainakin tällä hetkellä hyvin epätodennäköisiltä asioilta, Owen kertoi Stara.fi:lle.

– Juhlakiertueen toteuttaminen on perusteltu kunnianosoitukselta uskollisille faneillemme, mutta uusien laulujen laulaminen olisi paikallaan polkemista ja menneisyyteen paluuta. Me kaikki olemme edenneet elämässämme uusiin haasteisiin.

Ilmoitettuaan ensi kesänä toteutuvasta comeback-kiertueesta Take That kertoi siis palaavansa yhteen vain yhtä kiertuetta varten. Nyt suunnitelmat ovat kuitenkin muuttuneet ja luvassa on mahdollisesti levyllinen täysin uutta Teikkari-materiaalia.

Brittilehti Daily Mirrorin mukaan yhtye haluaa palata hittilistoille ja on parhaillaan jo työstämässä neljättä studiolevyään – kymmenen vuotta edellisen levyn jälkeen.

– Kiertueen nopea loppuunmyynti oli yllätys, mutta se vahvisti odotuksia siitä, että he voivat tehdä paluun myös ilman Robbie Williamsia. Yhtäkkiä heille tarjottiin valtavia summia uudesta albumista. Heillä on mennyt harjoituksissa niin hyvin, että olisi tyhmää olla yrittämättä vielä kerran, lähde kertoi lehdelle.

Yhtyeen tulevaa menestystä varjostaa tosin se, että alkuperäisestä viisikosta mukana on enää neljä jäsentä. Maailman suosituimpiin poptähtiin nykyisin lukeutuva Robbie Williams ei nimittäin suostunut mukaan comebackiin.

Lue Mark Owenin haastattelu tästä.