George Michael pakeni kolaripaikalta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aiemmin tänään uutisoimme kuinka Kelly Osbourne kolaroi Range Rover -luksusmaasturinsa Hollywoodissa. Ilmeisesti kyseisellä automerkillä on meneillään kolariherkät ajat, sillä myös poptähti George Michael kolaroi oman Range Roverinsa eilen kotinsa lähistöllä Lontoossa.

Kuljettajan henkilöllisyydestä ei ole kuitenkaan vielä varmaa tietoa, sillä poptähti ei jäänyt paikalle odottamaan asian selvittämistä, vaan ajoi kolarin jälkeen kotiinsa. Poliisi löysi kolaroidun nelivedon artistin pihalta, mutta he eivät ole vielä saaneet yhteyttä itse artistiin.

Michaelin 100.000 euron arvoinen maasturi törmäsi pysäköityihin autoihin sunnuntaina aamukahdeksalta. Kolhuja saivat ainakin Ford Fiesta ja Peogeot.

George Michael asuu miesystävänsä Kenny Gossin kanssa vain puolentoista kilometrin päässä kolaripaikalta, Pohjois-Lontoon Highgatessa.