Tom Cruisen ja Katie Holmesin odotus päättyi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäpariskunta Tom Cruisen ja Katien Holmesin odotus on päättynyt, kun Katie synnytti tiistaina perheeseen tyttövauvan. Lapsen nimeksi tulee Suri, joka tarkoittaa hepreaksi prinsessaa ja persiaksi punaista kukkaa.

Pariskunnan tiedotteen mukaan äiti ja lapsi voivat hyvin. Suri on pariskunnan ensimmäinen yhteinen lapsi. Cruisella on entisestä suhteestaan Nicole Kidmanin kanssa kaksi lasta, 13-vuotias Isabella ja 11-vuotias Connor. Cruise on ilmoittanut pariskunnan menevän naimisiin lapsen syntymän jälkeen, joten hääpäivä lienee lähiaikoina.

Amerikkalaislehtien mukaan myös Cruisen paljon parjaama näyttelijä Brooke Shields synnytti niin ikään tiistaina tyttövauvan. Vielä ei ole tietoa kumpi lapsista syntyi ensimmäisenä.

Seuraavaksi odotetaan vuorostaan iloisia perheuutisia Brad Pittin ja Angelina Jolien suunnalta Namibiasta.