Eva Longoria ei salaile yksityisasioitaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Täydelliset naiset -televisiosarjan tähti Eva Longoria on vastannut muilta julkkiksilta saamaansa kritiikkiin siitä, että kertoo julkisuudessa avoimesti yksityiselämästään. Hän puolusteli rehellisyyttään ja avoimuuttaan sillä, että haluaa elää sensuroimattomana.

31-vuotias näyttelijä on usein otsikoissa asioista, jotka moni muu julkisuuden henkilö jättää suosiolla kertomatta. Eva Longoria on esimerkiksi kertonut avoimesti seksileluistaan, kauneusongelmistaan ja kuvaillut intiimejä yksityiskohtia suhteestaan koripallotähti Tony Parkerin kanssa.

Näyttelijän itsensä mukaan asioissa ei ole mitään salattavaa tai hävettävää. Hän haluaa jakaa elämänsä faniensa kanssa.

– En kadu mitään tekojani tai sanomisiani. En halua, että elämääni sensuroidaan, joten voin sanoa ihan mitä haluan. Uskon, että ihmiset arvostavat rehellisyyttä, hän kertoi New York Daily Newsille.